#LaCovaDelLladre signants del manifest en “defensa del legado del Rey Juan Carlos de Borbón”

 

Hola!

Després d’uns pocs dies de descans, OCTUVRE engega màquines. Ho fem amb un fil de Twitter sobre alguns dels 75 signants del manifest a favor de Juan Carlos de Borbó. Si tens Twitter pots llegir (i difondre) aquesta petita investigació fent clic aquí.
Si no tens Twitter o vols compartir el contingut amb algú que no en té, a continuació fem una versió específica per aquest email. Esperem que et sembli interessant!

Aquesta és la llista dels 75 habitants de #LaCovaDelLladre signants del manifest en “defensa del legado del Rey Juan Carlos de Borbón”. Al manifest es defineixen com “servidores de España”.
Hem triat alguns noms (destacats en vermell) per veure com han “servit” a Espanya. És una tria totalment aleatòria. Per això us proposem que, al final d’aquest fil, la completeu, tot posant el número del “servidor” de #LaCovaDelLladre. Som-hi!
Nº2: Juan José Laborda. Defensar sàtrapes és un costum a #LaCovaDelLladre. L’any 2006 el “socialista” Laborda va sortir en defensa del dictador guineà Obiang en un article a El País:
Bru Rovira, Xavier Montanyà i d’altres han escrit sobre com el ferotge dictador compra voluntats al Regne d’Espanya.
Us deixem alguns enllaços: 
ara.ad/internacional/

vilaweb.cat/noticies/jose-

elplural.com/politica/espan

publico.es/actualidad/mor

Nº9: Pedro Bofill. Cada país té la seva #CovaDelLladre però totes estan connectades. El “socialista” Bofill és president del “Club de Amigos de Marruecos en España”. Ja se sap: els amics dels meus amics són els meus amics.
Per tal d’aprofundir en aquestes “amistats” de #LaCovaDelLladre que presideix Bofill us deixem un article titular “Mohamed VI, el Rey depredador”. Brutal.

“El Rey depredador”

I parlant d’amistats: Pedro Bofill s’ha incorporat aquest mateix estiu com a membre del Consell Assessor de Societat Civil Catalana. Segur que es trobarà “entre amics”.
Nº7: Ignacio Bayón. “Polític i empresari espanyol”… Després de ser ministre es va dedicar als “negocis”. Tot servint a Espanya es va veure implicat al Cas Mercasevilla. Per sort per Bayón la justícia de #LaCovaDelLladre
Nº51: José Rodríguez De la Borbolla. Habita #LaCovaDelLladre des de 1977, fins a arribar a president de la Junta d’Andalusia. És normal que la vulgui defensar.
Rodríguez de la Borbolla, a banda de signar manifestos a favor de Juancar, també ha desenvolupat una intensa activitat “empresarial”, des de la qual també ha “servit a Espanya”… (i a alguns espanyols de la seva confiança)…
Nº32: Juan Vicente Herrera. Un altre president de l’Espanya autonòmica que ens ha llegat Juancar: el president de Castilla y León. Els 80M€ en comissions per la Trama Eòlica apropen molt Herrera als usos i costums de l’Emèrit. Són gegants!!!
Nº38: Margarita Mariscal de Gante. Aquesta és una vella coneguda d’OCTUVRE. Surt a aquest vídeo que vam fer fa uns mesos. Minut 9:27. Gaudiu d’un dels racons més apassionants de #LaCovaDelLladre
             

INVESTIGACIÓ: Tribunal de Clavegueres. Això és el que amaguen.

Nº31: Javier Gómez Navarro. A #LaCovaDelLladre hi ha lloc per a tothom. També per aquest distingit servidor. 20minutos.es/noticia/418634
Nº30: Montserrat Gomendio. Però a #LaCovaDelLladre també hi ha classes: Aquesta “secretaria d’Estat” no és qualsevol. 14M€ en patrimoni. Aquí una explicació de l’origen de la fortuna: elplural.com/politica/espan
Nº36 i 37: Lamo de Espinosa. Jaime i Emilio. Jaime “serveix a Espanya” des dels temps de l’aguilucho. Emilio és més de la Fundació Botín i coses d’aquestes. Parlant de #LaCovaDelLladre no podia faltar Botín!!!. Cerca a Quien Manda sobre els Lamo:
Fundación España Constitucional. Zaplana i un altre signant de #LaCovaDelLladre: José Bono. I Botín pel mig.
Secció CARGUITOS. A #LaCovaDelLladre s’hi està molt bé. Veiem com algun d’aquests “servidores de España” porten anys d’abnegat servei. Nº1: Soledad Becerril
Secció CARGUITOS. Nº13: Alejandro Cercas

Ongi etorri, bienvenido/a!